MIJN JAAR IN REIZEN


Mijn vorige blogpost schreef ik in september. Dat is op z'n zachtst gezegd "een beetje te lang geleden". Zo lang zelfs, dat het jaar al weer bijna over is. Say whaaat? 2018 staat voor de deur en aangezien ik je het een en ander aan updates verschuldigd ben, blik ik vandaag terug op 2017. Op wat ik allemaal heb gedaan. Op waar ik allemaal geweest ben. 


Ik ben een tijdje off the radar geweest en begon Bloggerland te missen. Dus zoals je dat dan doet, opende ik Bloglovin'. Ik kwam daar een blogpost van Janne (radiatefashion.com) tegen met een overview van alle plekken waar ze het afgelopen jaar heen is gereisd. Dat vond ik zo'n leuke blogpost dat ik besloot vandaag hetzelfde te doen. 

Zwitserland - Februari


De eerste bestemming waar ik naar af reisde dit jaar was Zwitserland, voor een skivakantie samen met mijn ouders. Ik ging voor de eerste keer naar Laax en mijn hemel wat is het daar mooi. Ik heb heel veel foto's genomen, maar uiteindelijk geen blogpost speciaal aan de skiweek geweid. Mochten de foto's je bekend voorkomen, dan kan dat heel goed kloppen want ik heb ze wél op mijn  Instagrampagina geplaatst: @anneriekemeijers


Utrecht - April


In de meivakantie vertrok ik voor een dagje naar Utrecht. Ik bezocht daar Kasteel de Haar, wat mij echt verraste. Ik had nog nooit iemand over het kasteel gehoord. Als je denkt aan reizen en tripjes, dan denk je waarschijnlijk al snel aan het buitenland. Maar ook Nederland heeft een aantal verstopte pareltjes, zo zie je maar weer.

Frankrijk - Juli


Mijn zomervakantie bracht ik deels door in Frankrijk, waar je dan weer wél over hebt kunnen lezen. Ik schreef van 't zomer twee blogposts over de prachtige dorpen die ik bezocht in het Zuiden van het land. Als je meer wilt lezen over deze weken, kun je hier mijn blogposts teruglezen: 

Berlijn - Augustus

Alsof ik nog niet lang genoeg op vakantie was geweest, stond er ook nog een city-trip naar Berlijn op de planning. Ik bracht een lang weekend door in de stad en maakte een blogpost waarin ik alle hotspots die ik bezocht samenvatte: 

Schiermonnikoog - Augustus

Toen ik letterlijk net twee dagen terug was van Berlijn, vroeg Lisa of ik zin had mee te gaan naar Schiermonnikoog. Als je mijn blog al langer volgt, weet je hoe graag ik daar kom. Dus nee zeggen was niet echt een optie. Wat is er beter dan een warme zomerdag doorbrengen op het strand?


Schiermonnikoog - Oktober

Als je me nog niet geloofde toen ik zei dat ik graag op Schiermonnikoog kwam, bewijst het feit dat ik een paar weken later alwéér op de boot stond genoeg. In de herfstvakantie naar het eiland gaan is iets wat ik jaarlijks doe. Dat ik in augustus ook al was geweest hindert niets, aangezien ik daar toch al zo vaak kom.


Amsterdam - Mei & Oktober

In mei maakten Juliet, haar zus Isabel en ik een tripje naar onze hoofdstad. En later dit jaar deden Juliet en ik dat nog eens met ze tweeën. In oktober hadden we namelijk iets op de planning staan waar we al heel lang naar uit keken. In de zomer kochten Juliet en ik tickets voor de Martin Garrix show tijdens ADE in oktober. 
Alhoewel het misschien niet echt telt als een reis, is het voor ons omdat we helemaal in het Noorden wonen toch vrij ver reizen. Verder was het was wel een hoogtepuntje in ons jaar, dus ik tel het lekker mee. Ik hoop dat je dat geen probleem vindt. 

-

Dat was mijn 2017, wat reizen betreft dan. Wat was jouw beste moment van 2017? En als je gereisd hebt, wat was je favoriete reis van het jaar?


Lees hier de blogpost van Janne op Radiate Fashion: http://radiatefashion.com/travel-went-2017-1-0/


Op naar een goed 2018!

Reacties

Een reactie posten